Kristiine sotsiaaldemokraatide juhiks valiti Liina Normet

PiretErakond

Tallinna Kristiine sotsiaaldemokraatide osakonna esimeheks valiti Tallinna linnavolikogu liige Liina Normet ja aseesimeesteks linnavolikogu esimees Maris Sild ning pensionär ja aktiivne vanaisa Ago Puusepp.

„Olen pea kolm aastat esindanud Kristiine elanikke Tallinna linnavolikogus ja nende huvisid kaitsnud. Kristiine sotsiaaldemokraatide ühtses meeskonnas teeme ettevalmistusi järgmise aasta kohalikeks valimisteks ning soovime saadava Kristiine elanikelt võimalikult suure toetuse,“ ütles Liina Normet.

„Kristiine elanikud ootavad kindlasti, et õigeaegselt saaksid valmis nii huvikeskuse Kullo uus hoone kui ka Tondi raudtee ülesõit. Jälgime nende valmimist tähelepanelikult. Samuti on meie jaoks oluline, et Kristiine lapsed saaksid käia kodulähedases lasteaias ja koolis. Teeme tööd arstiabi kättesaadavuse parandamiseks, peame oluliseks, et Kristiine elanikel oleks kodulähedane perearst,“ lisas Liina Normet.

Liina Normet on põline Kristiine elanik, ta on tervishoiuspetsialist ja ettevõtja, kes on keskendunud naiste tervise edendamisele. Ta on Tallinna Lastehaigla nõukogu liige. Liina Normet on lõpetanud Tallinna Ülikooli magistriõppe riigiteaduste erialal ning Tallinna Tervishoiu Kõrgkoolis õenduse erialal. Ta on kolme lapse ema.

Kristiine sotsiaaldemokraatide üldkoosolekul valiti ka osakonna juhatuse liikmed, kelleks said Kirke Karja, Ann Kraak, Lagle Mäll ja Rita Hade.